Området

Unik beliggenhet med nærhet til badestrand, båtliv og flotte aktiviteter

Shutterstock 1399963622 Recovered
DSC 2896

Den perfekte fritidsboligen

Breibuktlia er stedet for deg som drømmer om kvalitetstid sammen med familien i ny fritidsbolig ved sjøen. En perle for deg som lengter etter eventyr og opplevelser i en av Norges beste sommerbyer. Her er alt tilrettelagt for en herlig Sørlandsferie.

En kort rusletur på ca. 5 minutter, har du en herlig badestrand hvor hele familien kan nyte late dager med bading dagen lang. Om du går en litt annen retning på ca. 5 minutter finner du båtplasser det er mulig å kjøpe. Med båt er det rom for å utforske sjø og båtliv i Risør.

Med fritidsbolig i Breibuktlia har du i tillegg andre fasiliteter rett utenfor døra. Nemlig oppvarmet svømmebasseng og balløkke. Alt er tilrettelagt slik at store og små kan nyte sommer og sol i fellesskap.

Hva kunne vel vært bedre?

Unik beliggenhet

Kunne du tenke deg en svømmetur i sjøen eller nyte morgenkaffen på stranda før frokosten med resten av familien? Hva med å ta båveien til Stangholmen fyr for en bedre middag med lokale råvarer, eller hva med en familieutflukt til dyreparken i Kristiansand?

Det er korte avstander til flere attraktive destinasjoner i Norge. Med litt over 1 time i bil befinner du deg i dyreparken i Kristiansand med fantastisk dyreliv. Ca. 40 minutter i bil er du i Arendal, på Raet nasjonalpark - Sørlandets nasjonalpark, hvor 98% ligger under vann. Høres det fristende ut med en familieutflukt til Guebo Gård, omgitt av fredelige skogsområder, elver og vann? Her kan du leie en hytte og utforske det du måtte ønske med roturer og kanopadling.

Med fritidsbolig i Breibuktlia bor du i umiddelbar nærhet til båtliv, strand, flotte aktiviteter og øyer hvor du kan nyte det herlige Sørlandet - et aktivt sommerliv med luksus og minner, ca. 2 timer og 50 min fra Oslo.


DSC 2810

Hold deg oppdatert om prosjektet

Meld deg på vår mailingliste for å motta oppdateringer om fremdrift og annen informasjon om Breibuktlia.

Båtplass

Ca. 5 minutter å gå

Badestrand

Ca. 5 minutter å gå

Rema 1000

Ca. 5 minutter å gå

Risør sentrum

10 minutter med sykkel

5 minutter med bil

Oslo

Ca. 2 timer og 50 minutter

Kristiansand

Ca. 1 time og 20 minutter

Shutterstock 1338558449
Shutterstock 732231859
Shutterstock 597387824
Shutterstock 400220575
Shutterstock 360812897
Shutterstock 345007259
Shutterstock 323511266
Shutterstock 479844907
Shutterstock 278844824

Et knippe med flotte aktiviteter

I nærområdet venter eventyr for hele familien. I tillegg til bading dagen lang, kan Risør innby til flotte aktiviteter for store og små. Det unike med Breibuktlia er at du kan benytte deg av både sykkel-, bil-, og båtvei dit du måte ønske. Med ca. 10 minutter med båt befinner du deg i Risør sentrum som kan by på blant annet kultur, gammel trehusbebyggelse og kortreist mat på brygga.

Hva med en familievennlig tur rundt og opp til Risørflekken med fantastisk utsikt langt til havs, samt by og havn, eller en tur til Urheia med kulturhistorisk løype?

Om sommeren kan du nyte tilværelsen både over og under vann. Det er mange steder i Risør du kan oppleve livet under vann, blant annet på Stangholmen - en kort båttur fra din fritidsbolig, eller i Risør Akvarium med mer enn 500 ulike arter av fisk og havdyr.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med våre meglere

Morten
Morten Liavaag
95 04 98 50
ml@privatmegleren.no

Vi holder deg oppdatert!

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du å motta oppdateringer og nyhetsbrev om utbyggingsprosjektet fra utbygger

Design og utvikling av lemon.no