Kvaliteter

Med en fargepalett inspirert av omgivelsene skaper vi en lun og lys stil. Vi har fokus på gode og smarte løsninger, slik at uterommet blir en naturlig del av boligen.

Shutterstock 1399963622 Recovered

Lunt og lyst

Fritidsboligene er tegnet med gode løsninger og materielle kvaliteter som legger til rette for den nydelige sørlandsidyllen. Med en fargepalett inspirert av omgivelsene skal vi skape en lun, lys og nordisk interiørstil. Uterommet skal bli en naturlig del av boligen. Fritidsboligene vil få en lys og åpen 1.etasje med stor terrassedør.

På gulv legges lekker, trestavs hvitpigmentert eik og hvitmalt slettpaknel på vegger og tak. Utvendig vil fritidsboligene ha jordfarger som glir inn i de nydelige omgivelsene.

Den åpne kjøkkenløsningen blir boligens hjerte. Her kommer induksjonstoppen i halvøya slik at man kan delta i hyggelige, sosiale sammenkomster mens man lager mat. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra anerkjent leverandør. Kjøkkenventilatoren blir plassert i taket slik at den ikke er i veien.

Hyttelykke risor interior vinkel 02 V04 kjøkken
  • 475 Hyttelykke Risor Interior Vinkel 01 Dag V02 Stue
  • 475 Hyttelykke Risor Interior Vinkel 03 V05 Soverom
  • 475 Hyttelykke Risor Interior Vinkel 01 Kveld V02 Stue
  • Hyttelykke risor interior vinkel 02 V04 kjøkken

Det vil bli et delikat og lekkert bad i 2.etasje med lyse, tidsriktige fliser (60 x 60) på gulv og i dusjsone. På gulv i dusjsonen legger det 5 x 5 cm flis. Resterende vegger får hvitmalt panel som står i stil med sørlandsfølelsen. Det vil bli hvitglatt innredning og vegghengt toalett. Downlights i taket.

I 1.etasje finner du et praktisk vaskerom som i likhet med badet vil få lyse fliser (60 x 60) på gulv, samt malt panel på vegger. Her kommer det også vegghengt toalett med innredning, og god plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Både bad og vaskerom får elektiske varmekabler.

I 2.etasje finner du også hele 4 soverom, så her er det plass til hele familien.

475 Hyttelykke risor Exterior Vinkel1 V06 Oversikt

Fritidsboligene

De unike fritidsboligene blir bygget i rekke på 2 og 3, hvor flere av boligene vil få utsyn mot sjøen. Hver bolig vil få eksklusiv rett på 2 parkeringsplasser rett over veien. Her vil det også bli mulighet for el-billader som tilvalg for 1 bil.

Har du i tillegg egen båt, vil det være mulighet for kjøp av båtplass i småbåthavnen. Standard bredde er 2,8 meter i bredde og 6 meter i lengde. Skulle man ha en større båt, er det mulighet for kjøp av en større båtplass.

Ekstra utebod kan velges som tilvalg om ønskelig. Uteboden er tegnet og plassert av arkitekt ved inngangspartiet. Det er også planlagt et eget bodbygg ved båthavnen som man vil få mulighet til å kjøpe.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med våre meglere

Morten
Morten Liavaag
95 04 98 50
ml@privatmegleren.no

Vi holder deg oppdatert!

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du å motta oppdateringer og nyhetsbrev om utbyggingsprosjektet fra utbygger

Design og utvikling av lemon.no